Біографія - "Олександр Дюма"

491
0
19.02.23
Олександр Дюма - 1-ша Бібліотека Аудіокниг Українською Мовою Безкоштовно

0
1
-11

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно читати біографію "Олександр Дюма" українською мовою. Бібліотека дає можливість слухати аудіокниги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Біографія українською мовою - «Олександр Дюма» ви можете читати онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com.
Поділитися біографією "Олександр Дюма" в соціальних мережах: 

Олександр Дюма — видатний французький письменник-романтик, який створив безліч шедеврів світової літератури. Його книжки перекладені на більш ніж 100 мов і здобули невимовний успіх у всьому світі.

Народився Дюма 24 липня 1802 року в містечку Вільєр-Котере біля Парижа. Його батько, теж Олександр, був генералом, який служив в армії Наполеона. Мати письменника, Марії-Луїзи Лабуа, була чорношкірою рабинею з колонії Сенегал. Вона була куплена батьком Александра і вирішив її визволити, ставши її законним чоловіком.

Молодший Дюма вирос у багатодітній родині і з дитинства виявив талант до письма. Він часто допомагав батькові складати розпорядження та листи. Після смерті батька в 1806 році, Дюма був змушений переїхати з родиною до Парижа, де він почав працювати вівчарем. У свій вільний час він продовжував писати та розвивати свій талант.

У 1822 році Дюма переїхав до Парижа, де почав працювати у театрі в якості драматурга. Його перша п'єса, "Хрестоносці", була відзначена успіхом та забезпечила йому славу. Пізніше він став одним з найвідоміших драматургів Франції, зокрема завдяки своїм творам "Ентруша", "Гернант" та "Королева Марго".

Протягом життя Дюма написав безліч романів, які стали культовими для багатьох поколінь читачів.

Слухати Аудіокниги Граф Монте-Крісто українською мовою безкоштовно на сайті ukrainianaudiobooks.com

Роман "Граф Монте-Крісто" від Александра Дюма - це безсмертна історія про зраду, помсту та любов, яка дотепер захоплює серця читачів по всьому світу. Ця епічна книга, опублікована в 1844 році, стала однією з найвідоміших та найулюбленіших книг у всіх часах.

Головний герой, Едмон Дантес, здається, має все, що може бажати: кохану дівчину Мерседес, майбутню кар'єру та надійних друзів. Але через підступність його конкурента Фернана, Едмон був засуджений до пожиттєвого ув'язнення без справедливого суду. У в'язниці він зустрічає Аббата Фаріа, який навчає його всьому, що знає сам. Едмон втече з в'язниці, знайде скарб, придбає нову особу під ім'ям граф Монте-Крісто та почне свою помсту проти тих, хто його зрадив.

Граф Монте-Крісто - це історія про любов, яка залишається сильною, незалежно від часу та обставин. Хоча Едмон став графом Монте-Крісто, він ніколи не забув про своїх коріннях та любов до Мерседес. Він використовує свою нову особу, щоб покарати тих, хто зрадив його, та відновити своє життя.

Твір Александра Дюма майстерно відображає складність людських стосунків, включаючи багатошаровість головного героя та інших персонажів. Роман "Граф Монте-Крісто" містить багато тем, що актуальні і зараз - зрада, відповідальність, любов, пожертва, принципи справедливості та багато інших.

Коментарі і відгуки (0) до біографії "Олександр Дюма"