Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Гумор » Дон Жуан - Жан Батист Мольєр

Аудіокнига "Дон Жуан - Жан Батист Мольєр"

285
0
04.09.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Дон Жуан" українською мовою, автора Жан Батист Мольєр. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Дон Жуан - Жан Батист Мольєр» написана автором - Жан Батист Мольєр ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Борис Лобода. Жанр аудіокниги «Дон Жуан - Жан Батист Мольєр» - "📚 Гумор / 📚 Зарубіжна література / 📚 П'єса" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Дон Жуан" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Дон Жуан - Жан Батист Мольєр" в соціальних мережах: 
Після заборони в 1664 р. п'єси «Тартюф» Мольєр кидає новий виклик суспільству та духовенству. Він бере популярний у Франції сюжет про Севільського розпусника Дон Жуана і створює на його основі зухвалу за своїм часом комедію звичаїв.

«Дон Жуан» - комедія на п'ять дій французького письменника Мольєра, написана в 1665 р. Вперше представлена 15 лютого 1665 р. в театрі Пале-Рояль.

У своїй п’єсі французький драматург провів нещадний і одночасно об’єктивний аналіз образу європейського дворянина, що живе заради тілесних задоволень і любовних перемог. Дон Жуан у п’єсі Мольєра стає не тільки вмістилищем найбільш характерних суспільних пороків, а й людиною, що не позбавлена зовнішньої чарівності і деяких індивідуальних достоїнств. Автор показує свого героя і як суб’єкта пристрасного, прямолінійного, чесного в межах своїх особистих бажань.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Дон Жуан - Жан Батист Мольєр», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Дон Жуан - Жан Батист Мольєр"