Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Таємний агент Порча і козак Морозенко. Таємниці лісею "Кондор" - Всеволод Нестайко

Аудіокнига "Таємний агент Порча і козак Морозенко. Таємниці лісею "Кондор" - Всеволод Нестайко"

566
0
15.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Таємний агент Порча і козак Морозенко. Таємниці лісею "Кондор"" українською мовою, автора Всеволод Нестайко. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Таємний агент Порча і козак Морозенко. Таємниці лісею "Кондор" - Всеволод Нестайко» написана автором - Всеволод Нестайко ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Kitoka. Жанр аудіокниги «Таємний агент Порча і козак Морозенко. Таємниці лісею "Кондор" - Всеволод Нестайко» - "📚 Українська література / 📚 Дитяча література" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Таємний агент Порча і козак Морозенко. Таємниці лісею "Кондор"" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Таємний агент Порча і козак Морозенко. Таємниці лісею "Кондор" - Всеволод Нестайко" в соціальних мережах: 
В Лісовій школі надзвичайна ситуація! Швидко псуються продукти і діток нема чим годувати. Мабуть, доведеться спеціалізовану школу з ведмежою мовою викладання закривати. Однак ще не все втрачено - до розслідування таємничою справи береться старий детектив Бровко Барбосович. Він знаходить лиходія, що псує їжу, однак зарадити нічим не може. А може зарадити - Дід Мороз, та от тільки де шукати того діда серед літа? Новачок Лісової школи, товариш Косі Вуханя та Колько Колючки, сонячний зайчик Терентій допоможе в цій нелегкій справі, а заодно познайомить читача з козаком Морозенком, Його крилатим конем Лебедем. Про ці та інші пригоди розповідається в повісті "Таємний агент Порча та козак Морозенко".

У "Таємниці лісею "Кондор", розповідається про школу для пташенят - аналог лісової школи, тільки для пернатих учнів, що її заснував для свого розбещеного синочка президент пташиної країни Грифон Грифонович. Про те, як Грифа, а сама так звуть президентського синочка, перетворювався з хулігана, на справжнього друга і як йому в цьому допомагали три друга - Пак, Гелгуш та Крякс, а також таємничий Жартик ми дізнаємося з другої частини цієї захопливої та цікавої книжки.

Всі книги серії «Дивовижні пригоди в лісовій школі»:

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Таємний агент Порча і козак Морозенко. Таємниці лісею "Кондор" - Всеволод Нестайко», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Таємний агент Порча і козак Морозенко. Таємниці лісею "Кондор" - Всеволод Нестайко"