Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Безслідний Лукас - Павло Загребельний

Аудіокнига "Безслідний Лукас - Павло Загребельний"

432
0
15.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Безслідний Лукас" українською мовою, автора Павло Загребельний. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Безслідний Лукас - Павло Загребельний» написана автором - Павло Загребельний ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Андрій Вільколек. Жанр аудіокниги «Безслідний Лукас - Павло Загребельний» - "📚 Українська література / 📚 Пригоди" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Безслідний Лукас" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Безслідний Лукас - Павло Загребельний" в соціальних мережах: 
Лукаса ще в школі прозвали Безслідним за його неперевершене вміння чаклувати з м'ячем на баскетбольному майданчику. І студентом Стенфорда він став тому, що такий гравець потрібен був університетській лізі. Але після важкої травми, переживши клінічну смерть, Лукас круто змінив своє життя. Його захопила, на перший погляд, божевільна ідея підвищення розумового потенціалу людства. Та ті, хто зацікавилися теорією Лукаса, були далекі від його гуманістичної позиції і переслідували зовсім інші цілі. Їм потрібен був Лукас цілком - його мозок і навіть життя, але він ще раз довів: його не можна ні купити, ні полонити, бо він насправді безслідний...

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Безслідний Лукас - Павло Загребельний», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Безслідний Лукас - Павло Загребельний"