Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Загадковий Яшка. Сонячний зайчик і Сонячний вовк - Всеволод Нестайко

Аудіокнига "Загадковий Яшка. Сонячний зайчик і Сонячний вовк - Всеволод Нестайко"

236
0
15.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Загадковий Яшка. Сонячний зайчик і Сонячний вовк" українською мовою, автора Всеволод Нестайко. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Загадковий Яшка. Сонячний зайчик і Сонячний вовк - Всеволод Нестайко» написана автором - Всеволод Нестайко ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Kitoka. Жанр аудіокниги «Загадковий Яшка. Сонячний зайчик і Сонячний вовк - Всеволод Нестайко» - "📚 Українська література / 📚 Дитяча література" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Загадковий Яшка. Сонячний зайчик і Сонячний вовк" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Загадковий Яшка. Сонячний зайчик і Сонячний вовк - Всеволод Нестайко" в соціальних мережах: 
Події першого розділу "Загадковий Яшка" відбуваються взимку. Ми дізнаємося заради чого їжачок Колько Колючка прокинувся із зимової сплячки і чи вистачить його колючої шубки, щоб не замерзнути на холоді. Виявляється, що у Снігуроньки є рідна сестра, яка допомагає бабі Морозисі віхолити. Врешті, як завжди, перемагає дружба і дехто жертвує дитинством заради порятунку інших. Ось такі важливі міжособистісні і соціальні питання, окрім власне казкових подій, піднято у цій зимово-новорічній історі.

У другому розділі "Сонячний зайчик і сонячний вовк" Всеволод Нестайко розповідає, хто ж такий той загадковий Бабай, яким звикли лякати дітей. Щоб дізнатися, яку таємницю ховає у собі чарівне дзеркальце Снігової Королеви та яким чином заєць може перетворитися на вовка.

Всі книги серії «Дивовижні пригоди в лісовій школі»:

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Загадковий Яшка. Сонячний зайчик і Сонячний вовк - Всеволод Нестайко», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Загадковий Яшка. Сонячний зайчик і Сонячний вовк - Всеволод Нестайко"