Аудіокнига "Контрабас - Патрік Зюскінд"

204
0
11.04.23
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Контрабас" українською мовою, автора Патрік Зюскінд. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Контрабас - Патрік Зюскінд» написана автором - Патрік Зюскінд ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Сергій Москаленко. Жанр аудіокниги «Контрабас - Патрік Зюскінд» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Повісті й оповідання / 📚 П'єса" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Контрабас" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Контрабас - Патрік Зюскінд" в соціальних мережах: 
«Контрабас» (нім. Der Kontrabass) — перший твір німецького письменника Патріка Зюскінда, у якому піднімається тема «маленької» людини. Твір є одноактним монологом головного героя — 35-річного контрабасиста, що працює в державному оркестрі.

Незважаючи на те, що п'єса Зюскінда — «крик душі» людини, що перебуває в стані депресії, читач відчуває симпатію по відношенню до головного героя. Це пояснюється гумором літератора, «майже контрабандним насолоджуванням мовою та слабкістю до невдах та одинаків, що нагадує про Чехова»

Подякувати диктору за озвучку:
PayPal: [email protected]
ПриватБанк: 5363 5420 1845 4976 Москаленко Сергій

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Контрабас - Патрік Зюскінд», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Контрабас - Патрік Зюскінд"