Аудіокнига "Лицар Тіней - Роджер Желязни"

577
0
01.01.23
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Лицар Тіней" українською мовою, автора Роджер Желязни. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Лицар Тіней - Роджер Желязни» написана автором - Роджер Желязни ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Sergio. Жанр аудіокниги «Лицар Тіней - Роджер Желязни» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Фантастика" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Лицар Тіней" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Лицар Тіней - Роджер Желязни" в соціальних мережах: 

"Лицар Тіней" - це фантастичний роман відомого американського письменника Роджера Желязні, що розповідає історію війни між світлом та тінями. Головний герой, Корвін, є могутнім і загадковим лицарем, який має здібності керувати тінями. Він змушений взяти на себе відповідальність за захист своєї країни від чаклунів, які намагаються знищити світло та заволодіти всіма ресурсами планети.

Корвін неодмінно зіштовхується зі своїм головним ворогом, лицарем Тіней, який володіє магією тіней та здібністю контролювати їх. Це приводить до епічної битви, в якій ставки величезні, і від неї залежить доля світу. Корвіну доведеться виявити всю свою силу і вміння, а також зіткнутися зі своїми власними демонами, щоб перемогти лицаря Тіней та повернути світло до своїх людей.


Всі книги серії «Хроніки Амбера»:

1. Дев’ять принців Амбера
2. Рушниці Авалону
3. Знак Єдинорога
4. Рука Оберона
5. Двори хаосу
6. Козирі долі
7. Кров Амбера
8. Знак Хаосу
9. Лицар Тіней

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Лицар Тіней - Роджер Желязни», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Лицар Тіней - Роджер Желязни"