Аудіокнига "Козирі долі - Роджер Желязни"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Козирі долі" українською мовою, автора Роджер Желязни. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Козирі долі - Роджер Желязни» написана автором - Роджер Желязни ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Sergio. Жанр аудіокниги «Козирі долі - Роджер Желязни» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Фантастика" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Козирі долі" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Козирі долі - Роджер Желязни" в соціальних мережах: 

"Козирі долі" - це науково-фантастична повість американського письменника Роджера Желязні. Це історія про майстра вигадок, Гоуена Маккоу, який заради збагачення і відродження свого занепадаючого світу влаштовує підступну гру, яка може призвести до страшних наслідків. У грі беруть участь три чоловіки, які не пам'ятають свого минулого і знаходяться в дивному світі, що складається з кількох реальностей, де є місце магії, науці та різноманітних технологій. Гравці повинні знайти вихід з цієї гри, але для цього вони повинні змагатися між собою і битися з численними ворогами, що виставляє Гоуен Маккоу. Але чим більше вони дізнаються про себе та світ, тим більше зрозуміють, що гра має значно більшу ціну, ніж вони можуть собі уявити. Книга вразлива і містить багато філософських роздумів про світ, долю та сенс життя.

Всі книги серії «Хроніки Амбера»:

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Козирі долі - Роджер Желязни», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Козирі долі - Роджер Желязни"