Аудіокнига "Пан Зривко - Євген Положій"

275
0
13.09.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Пан Зривко" українською мовою, автора Євген Положій. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Пан Зривко - Євген Положій» написана автором - Євген Положій ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Людмила Нічик. Жанр аудіокниги «Пан Зривко - Євген Положій» - "📚 Українська література / 📚 Повісті й оповідання" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Пан Зривко" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Пан Зривко - Євген Положій" в соціальних мережах: 
Ви знаєте, хто такий пан Зривко? Напевне, ні, хоча, як не парадоксально, багато хто з людей нашого кола його неодноразово бачив і навіть спілкувався, але не знав (бо й не міг знати!), що це саме він і є. Так от, пан Зривко - це такий маленький чоловічок у синьому костюмі й білому картузі, що живе на дні випитої на самоті пляшки горілки. Варто підкреслити: скільки б ви не видивлялися пана Зривка у пляшках із горілкою, ви ніколи його там не побачите…

Усі оповідання з циклу "Жити - пити:"

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Пан Зривко - Євген Положій», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Пан Зривко - Євген Положій"