Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Бари мого дитинства - Сергій Жадан

Аудіокнига "Бари мого дитинства - Сергій Жадан"

326
0
10.09.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Бари мого дитинства" українською мовою, автора Сергій Жадан. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Бари мого дитинства - Сергій Жадан» написана автором - Сергій Жадан ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Людмила Нічик. Жанр аудіокниги «Бари мого дитинства - Сергій Жадан» - "📚 Українська література / 📚 Повісті й оповідання" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Бари мого дитинства" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Бари мого дитинства - Сергій Жадан" в соціальних мережах: 
У дитинстві я зрозумів, що алкоголь належить чоловікам – він опікується ними, вони залежать від нього, разом вони здатні на будь-які чудеса та геройські вчинки, разом їх важко спинити й неможливо ігнорувати. Чоловіки заправляються алкоголем, мов бронетехніка пальним, після чого м’язи їхні стають твердими, як корабельна сосна, а рухи пластичними й точними, мов у кіборгів. Чоловіки п’ють алкоголь за здоров’я й за упокій, за тих, хто в дорозі, і тих, хто повернувся, за тих, хто втрачає свободу, й тих, хто її знову відшукує, за друзів, братів, батьків, дітей, жінок та армію. Причому за жінок та армію – стоячи, як за речі, які неможливо ні вибрати, ні оминути...

Усі оповідання з циклу "Жити - пити:"

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Бари мого дитинства - Сергій Жадан», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Бари мого дитинства - Сергій Жадан"