Аудіокнига "Поезії - Ліна Костенко"

239
0
02.09.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Поезії" українською мовою, автора Ліна Костенко. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Поезії - Ліна Костенко» написана автором - Ліна Костенко ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Характерник. Жанр аудіокниги «Поезії - Ліна Костенко» - "📚 Українська література / 📚 Віршовані твори" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Поезії" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Поезії - Ліна Костенко" в соціальних мережах: 
Ліна Василівна Костенко - українська письменниця, поетеса-шістдесятниця. Лауреатка Шевченківської премії (1987), Премії Антоновичів (1989). У радянські часи брала активну участь у дисидентському русі, за що була надовго виключена з літературного процесу. Почесна професорка Києво-Могилянської академії, почесна докторка Львівського та Чернівецького університетів.
Відмовилася від звання Героя України. У сучасній українській традиції входить до переліку найвідоміших жінок давньої та сучасної України.
У 2022 році поетеса отримала найвищу нагороду у Франції - Орден почесного легіону, що є вищою відзнакою пошани і офіційного визнання особливих - військових або цивільних - заслуг у Франції.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Поезії - Ліна Костенко», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Поезії - Ліна Костенко"