Аудіокнига "Тут і тепер - Ірен Роздобудько"

706
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Тут і тепер" українською мовою, автора Ірен Роздобудько. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Тут і тепер - Ірен Роздобудько» написана автором - Ірен Роздобудько ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Леся Липчук. Жанр аудіокниги «Тут і тепер - Ірен Роздобудько» - "📚 Українська література / 📚 Сучасна проза / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Тут і тепер" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Тут і тепер - Ірен Роздобудько" в соціальних мережах: 
Чотири подруги - головні героїні роману Ірен Роздобудько - вирішують жити тут і тепер, не очікуючи на те, що їм будуть подаровані інші часи. Колись давно на запитання: «Чого б ви хотіли для себе після того, як ваше доросле життя стане штучним, втратить свіжість і справжність?», кожна з них відповіла по-своєму: смерті, слави, свободи... Тоді вони ще не знали, що коли життя впритул наблизить їх до цих понять, вони зрозуміють: немає нічого важливішого, ніж рятувати від смерті інших, слава не замінить справжньої любові, а абсолютна свобода часом межує з егоїзмом.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Тут і тепер - Ірен Роздобудько», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Тут і тепер - Ірен Роздобудько"