Аудіокнига "Двері в стіні - Герберт Уеллс"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Двері в стіні" українською мовою, автора Герберт Уеллс. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Двері в стіні - Герберт Уеллс» написана автором - Герберт Уеллс ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Аппекс. Жанр аудіокниги «Двері в стіні - Герберт Уеллс» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Повісті й оповідання / 📚 Фантастика" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Двері в стіні" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Двері в стіні - Герберт Уеллс" в соціальних мережах: 
Головний герой, Лайонель Уоллес, зростаючи в сірому безрадісному оточенні, з дитинства має розвинуту уяву. Одного разу він натрапляє на особливу зелену хвіртку, що веде до зачарованого саду, в якому герой переживає неймовірно яскраві, щасливі моменти. Спогади і мрії про втрачений згодом сад не полишають його все життя, однак через тиск побутових обставин він не наважується входити у хвіртку, коли та інколи з'являється перед ним. І хоча політична кар'єра Уоллеса сягає висот, він не здатен подолати розбіжності між світом уяви та буденністю.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Двері в стіні - Герберт Уеллс», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Двері в стіні - Герберт Уеллс"