Аудіокнига "Шабля і стріла - Юрій Покальчук"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Шабля і стріла" українською мовою, автора Юрій Покальчук. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Шабля і стріла - Юрій Покальчук» написана автором - Юрій Покальчук ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Дмитро Хоркін. Жанр аудіокниги «Шабля і стріла - Юрій Покальчук» - "📚 Українська література / 📚 Історична проза" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Шабля і стріла" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Шабля і стріла - Юрій Покальчук" в соціальних мережах: 
В книзі автор торкається різних пластів історії — від прадавньої міфології своєї рідної Волині («Озерний вітер») до карколомних пригод отамана опришків Данила в Україні («Шабля і стріла») і пізніше в просторах Азії, де його суперник кипчак Айдар стає потім побратимом, з яким вони разом вирушають на Січ. Далі письменник сягає в двадцяте століття — республіканська війна в Іспанії — рота імені Шевченка в Інтербригаді («І зараз, і завжди...»), боєць якої Андрій Школа проносить віру у свій народ і Україну через все життя, не зігнувшись ні на війнах, ні в сталінських таборах.

В усіх творах, як завжди у Юрка Покальчука, буяють пристрасті кохання, густа еротика, але над усім наскрізно проходить одне — віра у високі моральні принципи як найвищу цінність, в людську шляхетність і особисту гідність, в незламну любов і справжню дружбу, у силу і непереможність високого духу — те, що, на думку письменника, в усі часи і віки творило з людини Людину......

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Шабля і стріла - Юрій Покальчук», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Шабля і стріла - Юрій Покальчук"