Аудіокнига "Озерний вітер - Юрій Покальчук"

375
0
15.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Озерний вітер" українською мовою, автора Юрій Покальчук. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Озерний вітер - Юрій Покальчук» написана автором - Юрій Покальчук ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Дмитро Хоркін. Жанр аудіокниги «Озерний вітер - Юрій Покальчук» - "📚 Українська література / 📚 Фентезі" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Озерний вітер" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Озерний вітер - Юрій Покальчук" в соціальних мережах: 
Повість «Озерний вітер» заводить читача у химерний світ дохристиянської міфології України. Озерний княжич Волин, що живе у світі русалок і змієлюдів, перелесників і вовкулаків та інших лісових демонів, торкнувшись людського кохання проходить складний шлях утверджень і втрат. Любов і війна, різноманітні перебіги сьогоденного життя від галичини до Ріо-де-Женейро переплетені завжди у напружних, нераз фантастичних сюжетних повротах і в інших творах цієї книжки.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Озерний вітер - Юрій Покальчук», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Озерний вітер - Юрій Покальчук"