Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Місто, в якому не ходять гроші - Кузьма Скрябін

Аудіокнига "Місто, в якому не ходять гроші - Кузьма Скрябін"

589
0
15.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Місто, в якому не ходять гроші" українською мовою, автора Кузьма Скрябін. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Місто, в якому не ходять гроші - Кузьма Скрябін» написана автором - Кузьма Скрябін ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) автор. Жанр аудіокниги «Місто, в якому не ходять гроші - Кузьма Скрябін» - "📚 Українська література / 📚 Сучасна проза / 📚 Антиутопія" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Місто, в якому не ходять гроші" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Місто, в якому не ходять гроші - Кузьма Скрябін" в соціальних мережах: 
Аліса переживає далеко не найщасливіші часи свого життя: вона залишилася без роботи, втратила хлопця і практично розчарувалася у всьому оточуючому. Знову не стуливши очей в одну з ночей, Аліса примушує себе піднятися і зовсім випадково знаходить дивний квиток на потяг без дати і пункту фінального призначення. Цей квиток, як виявиться згодом, змінює її життя...

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Місто, в якому не ходять гроші - Кузьма Скрябін», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Місто, в якому не ходять гроші - Кузьма Скрябін"