Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Історична проза » Слово про похід Ігорів - Undefined

Аудіокнига "Слово про похід Ігорів - Undefined"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Слово про похід Ігорів" українською мовою, автора Undefined. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Слово про похід Ігорів - Undefined - 1-ша Бібліотека Аудіокниг Українською Мовою Безкоштовно

0
0
00

Undefined
Аудіокнига українською «Слово про похід Ігорів - Undefined» написана автором - Undefined ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Михайло Шаманов. Жанр аудіокниги «Слово про похід Ігорів - Undefined» - "📚 Історична проза" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Слово про похід Ігорів" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Слово про похід Ігорів - Undefined" в соціальних мережах: 
У «Слово про похід Ігорів» присутні елементи двох жанрів: прози й поезії. Перші видавці визначили його як героїчну пісню, сучасники — як поему (поетичність метафор і порівнянь, ритмічна будова значної частини тексту, багата символіка) або повість. Сучасні вчені відзначають, що тут наявні яскраво виражені епічні елементи, сильний ліричний струмінь, ритмізована мова, своєрідна композиція, що дає підставу вважати цей оригінальний високохудожній твір героїчною поемою.

«Слово про похід Ігорів» спонукало багатьох письменників до створення високомайстерних перекладів і переспівів. Перший переклад твору українською мовою належить М. Шашкевичу. Переклади та переспіви також здійснили І. Вагилевич, Т. Шевченко, І. Франко, М. Зеров, Н. Забіла та ін. Одним із найкращих поетичних переспівів вважають «Слово про Ігорів похід» М. Рильського.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Слово про похід Ігорів - Undefined», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Слово про похід Ігорів - Undefined"