Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Студiї з української етнографiї та антропологiї - Хведiр Вовк

Аудіокнига "Студiї з української етнографiї та антропологiї - Хведiр Вовк"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Студiї з української етнографiї та антропологiї" українською мовою, автора Хведiр Вовк. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Студiї з української етнографiї та антропологiї - Хведiр Вовк» написана автором - Хведiр Вовк ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Галина Шумська. Жанр аудіокниги «Студiї з української етнографiї та антропологiї - Хведiр Вовк» - "📚 Українська література / 📚 Історична проза" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Студiї з української етнографiї та антропологiї" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Студiї з української етнографiї та антропологiї - Хведiр Вовк" в соціальних мережах: 
Антрополог, етнограф, археолог, літературний критик Х.К.Вовк (1847-1918) у своїх наукових дослідженнях розвінчував вигадки російських імперських учених, котрі вважали Україну всього лиш "югом Росії". Він переконливо доводить, що український народ усіма своїми особливостями відмінний від сусідніх, і являє собою окрему, неповторну антропологічну та етнографічну цілість.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Студiї з української етнографiї та антропологiї - Хведiр Вовк», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Студiї з української етнографiї та антропологiї - Хведiр Вовк"