Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Дума про братів Неазовських - Ліна Костенко

Аудіокнига "Дума про братів Неазовських - Ліна Костенко"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Дума про братів Неазовських" українською мовою, автора Ліна Костенко. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Дума про братів Неазовських - Ліна Костенко» написана автором - Ліна Костенко ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Василь Вовкун. Жанр аудіокниги «Дума про братів Неазовських - Ліна Костенко» - "📚 Українська література / 📚 Драмa / 📚 П'єса" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Дума про братів Неазовських" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Дума про братів Неазовських - Ліна Костенко" в соціальних мережах: 
У поемі зображена довга дорога, та троє козаків, яких везуть на страту. Павлюк – гетьман нереєстрового козацтва, якого зрадила старшина. Томиленко – його споборник, старий чоловік. Сахно Черняк – молодий козак, один з нереєстрових козаків, що став в оборону за гетьмана.
Їдуть вони попри рідне село Черняка. Павлюк і Томиленко намагаються вмовити його стрибнути з воза і залишити їх. Він ще молодий – усе життя попереду, а вони вже готові й до смерті. Згадують як сталась зрада.
Проїжджають повз хату Сахна, де стоять його рідні – мати, дружина з двома діточками. Сахно знову відмовляється покинути віз. Він до кінця зі своїми братами. Якщо він їх лишить, то не зможе нормально жити, а пам’ятатиме свою зраду.
Тут і проекція в майбутнє, де жінка читає історію з літописа про трьох козаків і дивується відданості Сахна Черняка. Двоє програмістів ставлять на екрані цю ж історію і також вражені від сміливості й щирості Сахна. Вони хочуть скласти думу й про нього, тому надають комп’ютерній програмі таке завдання.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Дума про братів Неазовських - Ліна Костенко», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Дума про братів Неазовських - Ліна Костенко"