Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Аудіо-вистава » Роковини весілля - Єжи Красицький

Аудіокнига "Роковини весілля - Єжи Красицький"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Роковини весілля" українською мовою, автора Єжи Красицький. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Роковини весілля - Єжи Красицький» написана автором - Єжи Красицький ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Галина Яблонська. Жанр аудіокниги «Роковини весілля - Єжи Красицький» - "📚 Аудіо-вистава / 📚 Драмa / 📚 П'єса" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Роковини весілля" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Роковини весілля - Єжи Красицький" в соціальних мережах: 
Події п'єси відбуваються у маленькому провінційному містечку, в квартирі Анджея та Зеновії, в роковини їх весілля. Зеня прислухається до кроків, та звуків за вікном чекаючи коханого. Анджей - лікар, і затримується на роботі.

Неочікувано, до невістки приїжджає матір чоловіка. Між ними зав'язується розмова. Матір не задоволена вибором сина, і звинувачує, що саме через дівчину, він поїхав від батьків і більше не повертався. Вона вважає, що в провінції він пропаде, а дружина його не достойна, не така красива, без освіти, бідна. Мета її приїзду вмовити сина повернутися до батьківського дому. Але невістка їй твердо у цьому відмовляє.
Чи розтане серце матері? І хто стане на захист Зені від непроханого гостя?

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Роковини весілля - Єжи Красицький», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Роковини весілля - Єжи Красицький"