Аудіокнига "Старий і море - Ернест Хемінгуей"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Старий і море" українською мовою, автора Ернест Хемінгуей. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Старий і море - Ернест Хемінгуей» написана автором - Ернест Хемінгуей ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Богдан Ступка. Жанр аудіокниги «Старий і море - Ернест Хемінгуей» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Драмa / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Старий і море" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Старий і море - Ернест Хемінгуей" в соціальних мережах: 
Повість-притча американського письменника Ернеста Гемінґвея (Хемінгуея) «Старий і море» - класика світової літератури. Сюжет твору, здавалося б, простий: бідний кубинський рибалка Сантьяго упіймав найбільшу рибину в своєму житті. Кілька діб його, виснаженого спрагою та голодом, величезна рибина волокла за собою, пронизуючи хвилі, віддаляючись від берега... Весь цей час рибалка міцно  тримав волосінь, не зважаючи на біль та втому. Кожен з них боровся за своє життя...

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Старий і море - Ернест Хемінгуей», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Старий і море - Ернест Хемінгуей"