Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Проза » Григорій Квітка-Основ’яненко — Козир-дівка - Григорій Квітка-Основ’яненко

Аудіокнига "Григорій Квітка-Основ’яненко — Козир-дівка - Григорій Квітка-Основ’яненко"

255
0
15.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Григорій Квітка-Основ’яненко — Козир-дівка" українською мовою, автора Григорій Квітка-Основ’яненко. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Григорій Квітка-Основ’яненко — Козир-дівка - Григорій Квітка-Основ’яненко» написана автором - Григорій Квітка-Основ’яненко ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Кирило Полтавець. Жанр аудіокниги «Григорій Квітка-Основ’яненко — Козир-дівка - Григорій Квітка-Основ’яненко» - "📚 Проза / 📚 Повість" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Григорій Квітка-Основ’яненко — Козир-дівка" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Григорій Квітка-Основ’яненко — Козир-дівка - Григорій Квітка-Основ’яненко" в соціальних мережах: 
У повісті «Козир-дівка» автор виводить новий для української літератури образ вольової, рішучої, сповненої почуття, людської гідності селянської дівчини Ївги, яка перемогла у боротьбі з місцевою владою й судом і визволяє з в'язниці свого нареченого — бідняка-сироту Левка, якого несправедливо засудили до заслання в Сибір. У образі Ївги, у її рішучих діях, у її ставленні до посадових осіб, до здирників «панів-судящих» показується пробудження соціальної активності в простої української жінки.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Григорій Квітка-Основ’яненко — Козир-дівка - Григорій Квітка-Основ’яненко», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Григорій Квітка-Основ’яненко — Козир-дівка - Григорій Квітка-Основ’яненко"