Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Проза » Косинка Григорій - Фавст - Косинка Григорій

Аудіокнига "Косинка Григорій - Фавст - Косинка Григорій"

214
0
15.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Косинка Григорій - Фавст" українською мовою, автора Косинка Григорій. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Косинка Григорій - Фавст - Косинка Григорій» написана автором - Косинка Григорій ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Олена Провотар. Жанр аудіокниги «Косинка Григорій - Фавст - Косинка Григорій» - "📚 Проза / 📚 Новела" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Косинка Григорій - Фавст" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Косинка Григорій - Фавст - Косинка Григорій" в соціальних мережах: 
Григорій Косинка брав участь у громадянській війні, три місяці був ув’язненим, саме тюремні спогади відображені в новелі «Фавст», але новела лишилася незакінченою. Твір дуже довго не друкували, бо події у творі, відбуваються у в’язниці перших пореволюційних часів. У творі розкрито трагічну долю подільського селянина Прокопа Конюшини, який загинув у муравйовсько-більшовицьких застінках, але залишив незнищенну віру в щасливе майбутнє українського народу, витерпів нелюдські муки, але не став зрадником. Григорій Косинка уславлює бунтарство проти насильства з боку влади, прагнення до незалежності України не тільки інтелігенції, а й простих селян, возвеличення честі та гідності кожного українця.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Косинка Григорій - Фавст - Косинка Григорій», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Косинка Григорій - Фавст - Косинка Григорій"