Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Повість » Оксана Радушинська — Метелики в крижаних панцирах - Оксана Радушинська

Аудіокнига "Оксана Радушинська — Метелики в крижаних панцирах - Оксана Радушинська"

402
0
15.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Оксана Радушинська — Метелики в крижаних панцирах" українською мовою, автора Оксана Радушинська. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Оксана Радушинська — Метелики в крижаних панцирах - Оксана Радушинська» написана автором - Оксана Радушинська ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Оксана Радушинська. Жанр аудіокниги «Оксана Радушинська — Метелики в крижаних панцирах - Оксана Радушинська» - "📚 Повість" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Оксана Радушинська — Метелики в крижаних панцирах" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Оксана Радушинська — Метелики в крижаних панцирах - Оксана Радушинська" в соціальних мережах: 
«Метелики у крижаних панцирах» – повість Оксани Радушинської про дівчинку-підлітка, прикуту до візка після автомобільної катастрофи, у якій загинули її батьки. Чи зможе героїня знайти справжніх друзів і навіть перше кохання? Чи зможе відкритися світові, перебуваючи у панцирі зі страху перед людським нерозумінням, перешіптуванням за спиною? Чи зможе довести усім довкола і насамперед собі, що найважливіше − людська гідність.


Запис аудіокниги здійснено у рамках реалізації проєкту «Особлива книга для особливих дітей» Хмельницької обласної бібліотеки для дітей імені Т.Г.Шевченка за підтримки Українського культурного фонду. Тексти начитали Оксана Радушинська та інші.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Оксана Радушинська — Метелики в крижаних панцирах - Оксана Радушинська», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Оксана Радушинська — Метелики в крижаних панцирах - Оксана Радушинська"