Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Програма ЗНО » Григорій Сковорода — De libertate - Григорій Сковорода

Аудіокнига "Григорій Сковорода — De libertate - Григорій Сковорода"

198
0
15.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Григорій Сковорода — De libertate" українською мовою, автора Григорій Сковорода. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Григорій Сковорода — De libertate - Григорій Сковорода» написана автором - Григорій Сковорода ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Анастасія Оруджова. Жанр аудіокниги «Григорій Сковорода — De libertate - Григорій Сковорода» - "📚 Програма ЗНО / 📚 Поезія / 📚 Вірші від Кварталу" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Григорій Сковорода — De libertate" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Григорій Сковорода — De libertate - Григорій Сковорода" в соціальних мережах: 
Для ліричного героя воля — найбільше багатство, найвища цінність. У про­тиставленні золота і свободи, на думку автора, перемагає свобода. Уособ­ленням вільної людини, яка змогла подарувати надію на волю українцям, є Б. Хмельницький; його і прославляє автор у цій поезії..

Понад двадцять віршів Сковороди не ввійшли до збірки «Сад божественних пісень». Серед творів, що не увійшли до цієї збірки, особливо примітною є ода «De Libertate», у якій він привітав національно-визвольну боротьбу рідного народу на чолі з Бог­даном Хмельницьким.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Григорій Сковорода — De libertate - Григорій Сковорода», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Григорій Сковорода — De libertate - Григорій Сковорода"