Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Світова література » Плата за копіювання - Філіп Дік

Аудіокнига "Плата за копіювання - Філіп Дік"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Плата за копіювання" українською мовою, автора Філіп Дік. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Плата за копіювання - Філіп Дік» написана автором - Філіп Дік ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) цейво ну короче. Жанр аудіокниги «Плата за копіювання - Філіп Дік» - "📚 Світова література / 📚 Повісті й оповідання / 📚 Фантастика" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Плата за копіювання" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Плата за копіювання - Філіп Дік" в соціальних мережах: 

Після ядерної війни минуло чимало років, війни, аналогів якій, світ ще не знав, війни, яка знищила майже все. Викиди небаченої кількості радіації від вибухів атомних бомб привабили з системи Проксима-Центавра на Землю, істот, яких називають Білтонгами. Вони поглинають радіацію, живляться нею.

А ще, Білтонги - це буквально живі 3D-принтери, які можуть досконало скопіювати будь-яку річ, чи то наручний годинник з складним механізмом, чи спиртний напій, чи предмет одягу, будь-що, потрібно лише показати Білтонгу оригінал потрібної речі. Ось так, копіюючи все, що було потрібно, рік за роком, десятиліття за десятиліттям, Білтонги допомогли залишкам людства вижити, але разом з тим, вони зробили їх залежними, та абсолютно безпорадними. Інопланетні помічники, безумовно були могутніми, але не були вічними.

Першими про це дізналися жителі поселення Чикаго, коли їхній Білтонг почав робити все гірші і гірші копії, а потім помер. Одразу після цього в поселенні почався стрімкий занепад, і через дуже короткий час, воно просто перестало існувати. Тоді всі надіялись, що це просто прикрий збіг обставин. Але зараз, в поселенні Шарлотти, події починають розвиватись за тим же сценарієм, і люди починають розуміти, що це початок кінця...

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Плата за копіювання - Філіп Дік», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Плата за копіювання - Філіп Дік"