Аудіокнига "Загублена земля - Стівен Кінг"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Загублена земля" українською мовою, автора Стівен Кінг. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Загублена земля - Стівен Кінг» написана автором - Стівен Кінг ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) BooGaGaрня. Жанр аудіокниги «Загублена земля - Стівен Кінг» - "📚 Світова література / 📚 Роман / 📚 Фантастика / 📚 Фентезі" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Загублена земля" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Загублена земля - Стівен Кінг" в соціальних мережах: 

На березі Західного моря, де Роланд подолав чоловіка в чорному, він вступає у нерівний двобій з чудовиськами, які тяжко поранили його. Але з кожним кроком герой наближається до мети своїх мандрів — загадкової Темної вежі.
Проте в пророцтві сказано, що доленосну роль у його пошуках зіграє Трійця: монстр під назвою героїн, незвичайна жінка і смерть, яка спостигне не його. Відчинивши таємничі двері, Роланд потрапляє...

1. Темна вежа. Шукач (Стрілець)
2. Темна вежа. Крізь час
3. Темна вежа. Загублена земля
4. Темна вежа. Чаклун та сфера
5. Темна вежа. Вітер у замкову шпарину
6. Темна вежа. Вовки Кальї
7. Темна вежа. Пісня Сюзанни
8. Темна вежа. Темна вежа

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Загублена земля - Стівен Кінг», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Загублена земля - Стівен Кінг"