Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Світова література » Лідери і як я знаходжу їх - Том Шрайтер

Аудіокнига "Лідери і як я знаходжу їх - Том Шрайтер"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Лідери і як я знаходжу їх" українською мовою, автора Том Шрайтер. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Лідери і як я знаходжу їх - Том Шрайтер» написана автором - Том Шрайтер ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Золота Колекція. Жанр аудіокниги «Лідери і як я знаходжу їх - Том Шрайтер» - "📚 Світова література / 📚 Саморозвиток / 📚 Книги про бізнес" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Лідери і як я знаходжу їх" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Лідери і як я знаходжу їх - Том Шрайтер" в соціальних мережах: 

Кожен мережевик мріє побудувати велику та стабільну організацію.
Він прагне, щоб у його групі було якнайбільше лідерів. Тоді життя стане прекрасним. Бонуси будуть настільки великими, що їх важко буде забрати, і можна відпочивати 24 години на добу. Так чому ж не спробувати прискорити побудову свого бізнесу мережевого маркетингу?
Швидко побудувати велику організацію можна лише за допомогою лідерів. Як розвивати лідерів, чому їх навчати?
Відповіді на ці питання ви знайдете книзі "Лідери" Тома Шрайтера.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Лідери і як я знаходжу їх - Том Шрайтер», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Лідери і як я знаходжу їх - Том Шрайтер"