Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Світова література » Вибір. Про свободу і внутрішню силу людини - Едіт Єва Егер

Аудіокнига "Вибір. Про свободу і внутрішню силу людини - Едіт Єва Егер"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Вибір. Про свободу і внутрішню силу людини" українською мовою, автора Едіт Єва Егер. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Вибір. Про свободу і внутрішню силу людини - Едіт Єва Егер» написана автором - Едіт Єва Егер ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Олена Дмитракова. Жанр аудіокниги «Вибір. Про свободу і внутрішню силу людини - Едіт Єва Егер» - "📚 Світова література / 📚 Біографія / 📚 Книги про війну" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Вибір. Про свободу і внутрішню силу людини" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Вибір. Про свободу і внутрішню силу людини - Едіт Єва Егер" в соціальних мережах: 

У 1944 році шістнадцятирічна балерина Едіт Егер була відправлена разом зі своєю родиною до Аушвіца. Через кілька годин після загибелі її батьків нацистський доктор Йозеф Менгеле змусив Едіт танцювати заради власної забави та її виживання. Едіт та її сестра пережили всі жахи Аушвіца, Маутхаузена та Гункірхена – таборів смерті. 4 травня 1945 року Едіт, щойно живу, дістали з купи трупів.

Тартування, голод і постійна загроза смерті не зламали Едіт, а її внутрішній світ допоміг набути життєствердної сили та душевної свободи. Через 35 років після закінчення війни, ставши відомим психологом, Едіт повернулася в Аушвіц, щоб позбутися спогадів про минуле і провину того, хто вижив. Едіт чергує події своєї особистої подорожі із зворушливими історіями тих, кому сама допомогла вилікуватися.

Ця книга - незабутня історія виживання та зцілення, історія визволення та сили людського духу. Вона показує, що ми завжди можемо вибирати, чому нас вчить життя і як ставитися до того, що відбувається. Це книга, яка змінить життя та подарує поколінням читачів підтримку.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Вибір. Про свободу і внутрішню силу людини - Едіт Єва Егер», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Вибір. Про свободу і внутрішню силу людини - Едіт Єва Егер"