Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Світова література » Як здобувати друзів і впливати на людей - Дейл Карнегі

Аудіокнига "Як здобувати друзів і впливати на людей - Дейл Карнегі"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Як здобувати друзів і впливати на людей" українською мовою, автора Дейл Карнегі. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Як здобувати друзів і впливати на людей - Дейл Карнегі» написана автором - Дейл Карнегі ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) На Слух. Жанр аудіокниги «Як здобувати друзів і впливати на людей - Дейл Карнегі» - "📚 Світова література / 📚 Книги про бізнес" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Як здобувати друзів і впливати на людей" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Як здобувати друзів і впливати на людей - Дейл Карнегі" в соціальних мережах: 

У світовому бестселері Дейла Карнегі йдеться про надзвичайно складні речі - успіх у бізнесі, кар'єрі, міцний шлюб, довіру і дружбу - простими і доступними словами. Ці нескладні рекомендації виявилися найбільш дієвими у критичних життєвих обставинах, тож обов'язково стануть вам у пригоді. У цій книзі ви знайдете лише перевірені часом поради Дейла Карнегі, які допомогли незліченній кількості людей досягти неабиякого успіху у бізнесі та особистому житті.

Ця книга допоможе вам досягти таких цілей:
1. Виведе з ментальної безвиході, активізує нові думки, відкриє нові перспективи, дасть можливість побачити нові цілі.
2. Дозволить швидко й легко завойовувати друзів.
3. Підвищить рівень вашої популярності.
4. Допоможе залучити людей до вашого способу мислення.
5. Підсилить ваш вплив, престиж, здатність досягати мети.
6. Дозволить володіти собою, уникати суперечок, підтримувати рівні й люб’язні стосунки з людьми.
7. Зробить вправним оратором, дотепним співрозмовником.
8. Збудить діловий ентузіазм серед ваших співробітників.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Як здобувати друзів і впливати на людей - Дейл Карнегі», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Як здобувати друзів і впливати на людей - Дейл Карнегі"