Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Світова література » Смерть і компас - Борхес Хорхе Луїс

Аудіокнига "Смерть і компас - Борхес Хорхе Луїс"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Смерть і компас" українською мовою, автора Борхес Хорхе Луїс. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Смерть і компас - Борхес Хорхе Луїс» написана автором - Борхес Хорхе Луїс ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Сергій Оробчук. Жанр аудіокниги «Смерть і компас - Борхес Хорхе Луїс» - "📚 Світова література / 📚 Детектив / 📚 Повісті й оповідання" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Смерть і компас" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Смерть і компас - Борхес Хорхе Луїс" в соціальних мережах: 

«Смерть і компас» - детектив аргентинського письменника і поета Хорхе Луїса Борхеса. Вперше опублікований у журналі «Sur» у травні 1942 року.

В готелі «Отель-дю-Нор», було скоєно злочин. Вбито Марсело Ярмолинського, який прибув на конгрес талмудистів. Сусідній номер займав тетрарх Галілеї, який славився своїми сапфірами, тому комісар Тревіранус припустив, що вбивство було скоєно помилково. Але детективу Ленроту подібне пояснення здалося нецікавим.
Твір було екранізовано в американському фільмі, знятому в Мексиці, «Смерть і компас» (1996) режисера британця Алекса Кокса.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Смерть і компас - Борхес Хорхе Луїс», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Смерть і компас - Борхес Хорхе Луїс"