Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Світова література » Місто на краю світу - Едмонд Гемілтон

Аудіокнига "Місто на краю світу - Едмонд Гемілтон"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Місто на краю світу" українською мовою, автора Едмонд Гемілтон. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Місто на краю світу - Едмонд Гемілтон» написана автором - Едмонд Гемілтон ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Руслан Алексіюк. Жанр аудіокниги «Місто на краю світу - Едмонд Гемілтон» - "📚 Світова література / 📚 Фантастика" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Місто на краю світу" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Місто на краю світу - Едмонд Гемілтон" в соціальних мережах: 
Невеличке американське містечко Мідлтаун з населенням у пʼятдесят тисяч мешканців навіть не підозрювало, що у приміщеннях місцевого підприємства частину кабінетів займає урядовий проєкт з науковцями "ядерного напрямку"
Отож зрозуміло, що атомна супербомба яка була скинута на місто - стала вдвічі несподіванкою для кожного...
Але замість повного знищення - місто абсолютно не постраждало, а просто було перенесено в часі та просторі.... на самісінький край існування їх світу!!!!
І це - тільки початок!...

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Місто на краю світу - Едмонд Гемілтон», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Місто на краю світу - Едмонд Гемілтон"