Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Світова література » Джейн з Пагорба Ліхтарів - Люсі - Мод Монтгомері

Аудіокнига "Джейн з Пагорба Ліхтарів - Люсі - Мод Монтгомері"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Джейн з Пагорба Ліхтарів" українською мовою, автора Люсі - Мод Монтгомері. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Джейн з Пагорба Ліхтарів - Люсі - Мод Монтгомері» написана автором - Люсі - Мод Монтгомері ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Тося Читає Казки. Жанр аудіокниги «Джейн з Пагорба Ліхтарів - Люсі - Мод Монтгомері» - "📚 Світова література / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Джейн з Пагорба Ліхтарів" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Джейн з Пагорба Ліхтарів - Люсі - Мод Монтгомері" в соціальних мережах: 
Книга розповідає історію дівчинки на ім’я Джейн, яка живе зі своєю матір’ю, тіткою та бабусею в похмурому будинку на вулиці Веселій, де всім заправляє бабуся-тиран. Батьки Джейн посварилися, коли їй було лише три роки, і з тих пір вони живуть в розлуці. Та одного разу прийшов лист від батька з проханням прислати Джейн на канікули на острів Принца Едуарда — і життя дівчинки враз перемінилося, набуло розмаїтих барв, смаку і світла...

Ютуб канал диктора


Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Джейн з Пагорба Ліхтарів - Люсі - Мод Монтгомері», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Джейн з Пагорба Ліхтарів - Люсі - Мод Монтгомері"