Аудіокнига "Учень убивці - Робін Гобб"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Учень убивці" українською мовою, автора Робін Гобб. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Учень убивці - Робін Гобб» написана автором - Робін Гобб ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Pik CAH4E3. Жанр аудіокниги «Учень убивці - Робін Гобб» - "📚 Світова література / 📚 Роман / 📚 Фентезі" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Учень убивці" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Учень убивці - Робін Гобб" в соціальних мережах: 
"Учень вбивці" — роман американської письменниці Маргарет Ліндгольм, написаний під псевдонімом Робін Гобб, перший у її серії "Трилогія про Провісників". Написаний у формі розповіді від першої особи. Роман був опублікований 1995 року. Книга була написана під робочою назвою "Бастард Чіверлі".
У могутньому краї Шість Герцогств живе Фітц — позашлюбний син принца-наступника. Хтось гаряче жадає його смерті, аби хлопчик у жодному разі не отримав право правління та володіння троном. Від смерті його рятує дідусь-монарх. Тепер Фітц у безпеці, він мешкає в королівському палаці. Та несподівано в кімнаті хлопця з’являється таємничий старий, на ймення Чейд. Ця зустріч назавжди змінює життя Фітца. Він стає на шлях асасина — холоднокровного шпигуна-вбивці, для якого смерть — справжнісіньке ремесло. І хлопець майстерно опановує цю науку. Тим часом Шість герцогств страждають від набігів піратів-острів’ян. Ті, хто опиняються в їхньому полоні, назавжди втрачають людяність та інтерес до життя... Щоб захистити свій край, Фітц і Чейд вирушають у небезпечну фантастичну подорож.


Всі книги циклу "Трилогія про Провісників":

1. Учень убивці
2. Королівський убивця
3. Мандри убивці

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Учень убивці - Робін Гобб», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Учень убивці - Робін Гобб"