Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Світова література » В овечій шкурі. Маніпулятор. Виявити та здолати - Саймон Джордж

Аудіокнига "В овечій шкурі. Маніпулятор. Виявити та здолати - Саймон Джордж"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "В овечій шкурі. Маніпулятор. Виявити та здолати" українською мовою, автора Саймон Джордж. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «В овечій шкурі. Маніпулятор. Виявити та здолати - Саймон Джордж» написана автором - Саймон Джордж ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Катря розкаже. Жанр аудіокниги «В овечій шкурі. Маніпулятор. Виявити та здолати - Саймон Джордж» - "📚 Світова література / 📚 Саморозвиток / 📚 Книги про бізнес" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "В овечій шкурі. Маніпулятор. Виявити та здолати" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "В овечій шкурі. Маніпулятор. Виявити та здолати - Саймон Джордж" в соціальних мережах: 
Книжка, що майже 20 років тримається на позиції бестселера. 12 кроків, щоб виявити газлайтера та вибратися з психологічної пастки

Постійно сумнівається в собі? Важко приймаєте рішення? Відчуваєте, що вашими слабкостями користуються всі: від рідних до керівника? Здається, вами маніпулюють, і роблять це просто нещадно. Чому вони знають, на яку кнопку почуттів натиснути, аби отримати від вас бажане попри все? Час покласти край брудним маніпуляціям і стати сильною особистістю!
Розпізнавати дії маніпуляторів, розуміти та вгамовувати їх вчить американський доктор психології Джордж Саймон. Він має великий досвід роботи з парами та родинами як психотерапевт, консультує компанії та державні структури. Ця книжка містить безліч прикладів маніпулювання в різних сферах життя, детальний розбір усіх можливих ситуацій і варіацій їхнього вирішення, поради щодо розпізнавання цього неприємного явища і зведення його нанівець.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «В овечій шкурі. Маніпулятор. Виявити та здолати - Саймон Джордж», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "В овечій шкурі. Маніпулятор. Виявити та здолати - Саймон Джордж"