Аудіокнига "Ліки від кохання - Ірвін Ялом"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Ліки від кохання" українською мовою, автора Ірвін Ялом. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Ліки від кохання - Ірвін Ялом» написана автором - Ірвін Ялом ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Катря розкаже. Жанр аудіокниги «Ліки від кохання - Ірвін Ялом» - "📚 Світова література" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Ліки від кохання" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Ліки від кохання - Ірвін Ялом" в соціальних мережах: 

Ірвін Ялом — американський психіатр, професор психіатрії Стенфордського університету, письменник. Наукові роботи Ялома пов'язані з екзистенційною психотерапією, модель якої він розробив.
"Ліки від кохання та інші оповіді психотерапевта" — світовий бестселер психології, який протягом 30 років залишається в рейтингах найкращих книг, написаний легендою психоаналізу!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Ліки від кохання - Ірвін Ялом», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Ліки від кохання - Ірвін Ялом"