Аудіокнига "Історія твого життя - Тед Чан"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Історія твого життя" українською мовою, автора Тед Чан. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Історія твого життя - Тед Чан - 1-ша Бібліотека Аудіокниг Українською Мовою Безкоштовно

1
0
+11

Тед Чан
Аудіокнига українською «Історія твого життя - Тед Чан» написана автором - Тед Чан ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Сергій Оробчук. Жанр аудіокниги «Історія твого життя - Тед Чан» - "📚 Світова література / 📚 Фантастика / 📚 Повісті й оповідання" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Історія твого життя" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Історія твого життя - Тед Чан" в соціальних мережах: 

Це невелике фантастичне оповідання Теда Чана, яка переносить нас у майбутнє. На орбіті Землі з'являються таємничі об'єкти – зорельоти невідомої інопланетної раси. Після цього по всій території Землі також несподівано з'являються таємничі пристрої – так звані Дзеркала. Вони є деякими подобами екранів, з допомогою яких можна здійснити контакти з прибульцями. Але ось загвоздка - ніхто з мешканців Землі не володіє їх схожою на свист і тріскотіння мовою.

Командування армії формує спеціальні групи контакту з вчених та лінгвістів, яким доручено під час бесід вивчити мову прибульців та з'ясувати мету їхнього прибуття. Саме про співробітницю однієї з таких груп лінгвіста Луїзі Бенкс і йтиметься в оповіданні.

"Історія твого життя" - розповідь про єдність світу і різноманіття уявлень про нього. У відносно невеликій за обсягом речі автор зумів розкрити взаємозв'язок всього сущого.

На основі порівняльного аналізу усної та письмової мови інопланетної раси представлені дві форми сприйняття світу: каузальна або причинно-наслідкова, лінійна, властива нам, землянам, і цілеспрямована, коли кожна дія, слово, вчинок визначаються кінцевою метою, відомою діячеві до початку дії.

Випадковість і зумовленість, свобода вибору та доля, слово як спосіб відображення та творення — з приводу цих категорій століттями сперечаються філософи та теологи різних шкіл та конфесій..

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Історія твого життя - Тед Чан», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Історія твого життя - Тед Чан"