Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Світова література » Острів доктора Моро - Герберт Веллс

Аудіокнига "Острів доктора Моро - Герберт Веллс"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Острів доктора Моро" українською мовою, автора Герберт Веллс. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Острів доктора Моро - Герберт Веллс» написана автором - Герберт Веллс ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Сергій Оробчук. Жанр аудіокниги «Острів доктора Моро - Герберт Веллс» - "📚 Світова література / 📚 Фантастика / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Острів доктора Моро" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Острів доктора Моро - Герберт Веллс" в соціальних мережах: 

Науково-фантастичний роман англійського письменника Герберта Джорджа Веллса 1896 року. Текст роману — це розповідь Едварда Прендіка, пасажира затонулого судна «Леді Вейн», якого врятував пропливаючий човен «Іпекакуна». Його залишили на острові доктора Моро, божевільного вченого, який створює людиноподібних гібридних істот із тварин за допомогою вівісекції. У романі розглядається низка тем, зокрема біль і жорстокість, моральна відповідальність, людська ідентичність, втручання людини в природу та наслідки її руйнації.

Один із найсильніших романів Веллса. На відміну від більшості інших творів автора, де фантастичний сюжет йде пліч-о-пліч з великою часткою філософської складової, в «Острові доктора Моро» дію і пов'язані з нею емоції захоплюють від самого початку і не відпускають до останньої крапки.

Все, що відбувається на невеликому острівці, загубленому в океані далеко від морських шляхів - страшна і дуже зла сатира на людське суспільство. Нещасні люди-звірі, що живуть у страху перед безглуздим Законом, встановленим доктором Моро, які вважають шаленого вченого Творцем і Богом, — хіба це не ми самі? Хіба ми не те саме стадо, кероване сильними світу цього, докторами Моро та Монтгомері (чиновниками та олігархами)?
Ця книга – влучний вирок усьому людству.


Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Острів доктора Моро - Герберт Веллс», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Острів доктора Моро - Герберт Веллс"