Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » А ще ми вигулюємо собак - Роберт Хайнлайн

Аудіокнига "А ще ми вигулюємо собак - Роберт Хайнлайн"

255
0
30.04.23
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "А ще ми вигулюємо собак" українською мовою, автора Роберт Хайнлайн. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «А ще ми вигулюємо собак - Роберт Хайнлайн» написана автором - Роберт Хайнлайн ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Лесь Перистий. Жанр аудіокниги «А ще ми вигулюємо собак - Роберт Хайнлайн» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Повісті й оповідання / 📚 Фантастика" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "А ще ми вигулюємо собак" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "А ще ми вигулюємо собак - Роберт Хайнлайн" в соціальних мережах: 
Світ майбутнього. На Землі є дуже успішна компанія, яка надає різноманітні особисті послуги, такі як шопінг, вигул собак чи організація вечірок, але також з гордістю повідомляє, що здатна виконати будь-яку роботу.
Уряд Землі вирішує скористатися послугами - організувати міжзоряну конференцію. Але представники різних планет звикли до різних гравітаційних умов. Отже, постає надскладне завдання - як послабити тяжіння певної частини землі?

Ютуб канал диктора Леся Перистого

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «А ще ми вигулюємо собак - Роберт Хайнлайн», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "А ще ми вигулюємо собак - Роберт Хайнлайн"