Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Дитяча література » Аудіоказки сучасних українських письменників - сучасні українськи письменники

Аудіокнига "Аудіоказки сучасних українських письменників - сучасні українськи письменники"

145
0
27.04.23
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Аудіоказки сучасних українських письменників" українською мовою, автора сучасні українськи письменники. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Аудіоказки сучасних українських письменників - сучасні українськи письменники» написана автором - сучасні українськи письменники ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Жанр аудіокниги «Аудіоказки сучасних українських письменників - сучасні українськи письменники» - "📚 Дитяча література" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Аудіоказки сучасних українських письменників" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Аудіоказки сучасних українських письменників - сучасні українськи письменники" в соціальних мережах: 

Книга "Аудіоказки сучасних українських письменників" містить у собі збірку історій відомих українських авторів, які змусять почувати емоції, заспокоять, надихнуть та перенесуть у світ уяви. Це не просто казки, це твори, які переповідають про прекрасне, про кохання, про те, що можливо в кожному з нас. У книзі присутні такі автори, як Леся Українка, Олесь Гончар, Марко Вовчок, Павло Загребельний та інші. Читачі зможуть насолодитися голосами професійних акторів, які оживлять історії перед вами. Ви зможете послухати їх в будь-який зручний для вас момент, насолоджуючись красою української мови та багатством сучасної української літератури. Ця книга - прекрасний вибір для тих, хто любить літературу, бажає відпочити від рутиноїв дня і поринути в світ фантазій та мрій.

  • Де народжується день – казка Тамари Мельниченко.
  • Золоті палаци – казка Зірки Мензатюк.
  • Каша – казка Зірки Мензатюк.
  • Сонечко і світлячок – казка Василя Чухліб.
  • як чепурили їжачка – казка Лесі Мовчун.
  • Історія про Зайчика Впертюха – казка Наталки Малетич.
  • Різнобарвні хмаринки – казка Ольги Бусенко.
  • Гордовите лошатко – казка Наталі Хаткіної.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Аудіоказки сучасних українських письменників - сучасні українськи письменники», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Аудіоказки сучасних українських письменників - сучасні українськи письменники"