Аудіокнига "Повільне горіння - Пола Гоукінз"

859
0
26.04.23
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Повільне горіння" українською мовою, автора Пола Гоукінз. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Повільне горіння - Пола Гоукінз» написана автором - Пола Гоукінз ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Pik CaH4E3. Жанр аудіокниги «Повільне горіння - Пола Гоукінз» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Детектив" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Повільне горіння" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Повільне горіння - Пола Гоукінз" в соціальних мережах: 
Лора багато разів була підсудною. Її вважають небезпечною та неадекватною. А вона повсякчас бачить перед собою світло фар та обличчя материного коханця... Чому вона досі пам’ятає це?
Міріам стала свідком того, як Лора покидала місце злочину зі слідами крові на одязі. Проте життя навчило Міріам не довіряти побаченому. Бо інколи людина просто опиняється не в тому місці не в той час. Як її мертва подруга...
Карла й досі не оговталася від жорстокого вбивства племінника. Вона переконана: на зло здатен кожен. І ладна на все, аби довести цю істину.
Три жінки. Один убивця.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Повільне горіння - Пола Гоукінз», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Повільне горіння - Пола Гоукінз"