Аудіокнига "Що сказано - Аскольд Мельничук"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Що сказано" українською мовою, автора Аскольд Мельничук. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Що сказано - Аскольд Мельничук» написана автором - Аскольд Мельничук ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Дмитро Бузинський. Жанр аудіокниги «Що сказано - Аскольд Мельничук» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Що сказано" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Що сказано - Аскольд Мельничук" в соціальних мережах: 
Аскольд Мельничук - американський письменник українського походження, перекладач (зокрема сучасної української літератури), засновник легендарного літературного журналу AGNI. Автор п’яти романів. Дебютний роман «Що сказано» (1994) увійшов до списку найпомітніших книжок року за версією New York Times.

Перший роман в американській літературі, котрий оприявнив Україну через історію української родини. Він потрапив одразу в два потужні тренди - література етнічних меншин і повернення до традиційних цінностей.
Полишаючи окуповане Роздоріжжя, а потім і виснажену війною Європу, родина Ворогів-Забобонів прямує до «нової Римської імперії» - Сполучених Штатів, сподіваючись на прихисток і роботу. І сподіваючись, що це тимчасово. Їхнє майбутнє невиразне, минуле - напівправда-напівміф, і їм іноді простіше говорити з мертвими, ніж із живими. Та пристосовуючись до нового життя, долаючи кризи й непорозуміння, вони намагаються - часто несвідомо, проте затято - зберегти причетність до своєї культури. Вони не знають, що таки повернуться додому - у спосіб, про який навіть не думали.......

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Що сказано - Аскольд Мельничук», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Що сказано - Аскольд Мельничук"