Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Про мишей і людей - Джон Стейнбек

Аудіокнига "Про мишей і людей - Джон Стейнбек"

608
0
14.04.23
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Про мишей і людей" українською мовою, автора Джон Стейнбек. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Про мишей і людей - Джон Стейнбек» написана автором - Джон Стейнбек ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Богдан Бенюк. Жанр аудіокниги «Про мишей і людей - Джон Стейнбек» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Повісті й оповідання / 📚 Аудіо-вистава" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Про мишей і людей" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Про мишей і людей - Джон Стейнбек" в соціальних мережах: 
Написана далекого 1937 року, повість Джона Стейнбека «Про мишей і людей» неодноразово ставилася на сцені й екранізувалася, хоч водночас і чимало разів заборонялася через буцімто образливу лексику. І сьогодні ця чудова повість незмінно лишається в рейтингу світових бестселерів.

Велика Депресія. Двоє волоцюг прийшли працювати на ранчо в Каліфорнії для того, щоб здійснити свою просту мрію: заробити грошей і мати свій власний клаптик землі, а на ньому власне господарство. Але шлях до мрії, як часто буває, важкий та тернистий. І часто всього одна безглузда випадковість може все перекреслити.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Про мишей і людей - Джон Стейнбек», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Про мишей і людей - Джон Стейнбек"