Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » 35 кілограмів надії - Анна Гавальда

Аудіокнига "35 кілограмів надії - Анна Гавальда"

195
0
12.04.23
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "35 кілограмів надії" українською мовою, автора Анна Гавальда. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «35 кілограмів надії - Анна Гавальда» написана автором - Анна Гавальда ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) СлухайдоСлухай. Жанр аудіокниги «35 кілограмів надії - Анна Гавальда» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Повісті й оповідання / 📚 Дитяча література" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "35 кілограмів надії" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "35 кілограмів надії - Анна Гавальда" в соціальних мережах: 
Ґреґуар розповідає про себе і про кошмар, яким для нього стала школа. Він ненавидів школу, її запах, вчителів, бо йому там було не цікаво. Двічі Ґреґуар залишався на другий рік. Навчається у шостому класі. Батьки сварять його за погані оцінки, а Ґреґуар подумки щось майструє: космічний корабель для зоряних війн із «Лего-систем», або апарат для видавлювання зубної пасти, чи гігантську піраміду із дерев'яного конструктора. Підготовка домашнього завдання для хлопця є знущанням. Зрештою хлопця відчислили зі школи. У жодному навчальному закладі не хотіли приймати хлопця. Через нього сварилися батьки. Більше всього на світі він любив дідуся. Ґреґуар любив майструвати і складати «Лего», йому вдалося стати учнем коледжу Граншан. Завдяки дідусеві хлопець навчився домагатися поставленої мети і доводити справу до кінця.

Ютуб канал СлухайдоСлухай

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «35 кілограмів надії - Анна Гавальда», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "35 кілограмів надії - Анна Гавальда"