Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Єва і 23 Адами - Роберт Сільверберг

Аудіокнига "Єва і 23 Адами - Роберт Сільверберг"

197
0
21.03.23
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Єва і 23 Адами" українською мовою, автора Роберт Сільверберг. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Єва і 23 Адами - Роберт Сільверберг» написана автором - Роберт Сільверберг ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Комора Творця. Жанр аудіокниги «Єва і 23 Адами - Роберт Сільверберг» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Фантастика" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Єва і 23 Адами" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Єва і 23 Адами - Роберт Сільверберг" в соціальних мережах: 
Через тиждень після початку війни з Сіpіусом наш крейсера "Даннібpук" отримав наказ відправитися в район військових дій, щоб брати участь в захопленні ворожих територій. Hа збори нам дали четверо діб. Скажу чесно, я цьому дуже зрадів: мій брат був одним з командувачів операцією, а два племінника і син, від якого я вже давненько не отримував звісток, служили там. Раділи кінцю неробства і члени екіпажу, так як вже два роки наш крейсер стояв у доці. Від Сіpіуса нас відділяла відстань вісім світлових років, а це означало, що пеpеліт в підпросторі повинен зайняти більше восьми земних місяців. Тому перед польотом необхідно вирішити одне делікатне питання: статут Космічної служби суворо наказував, в разі, якщо політ триває більше шести місяців, на кораблі повинні бути присутні жінки з розрахунку одна на двадцять астронавтів.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Єва і 23 Адами - Роберт Сільверберг», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Єва і 23 Адами - Роберт Сільверберг"