Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Поклик Ктулху - Говард Філіпс Лавкрафт

Аудіокнига "Поклик Ктулху - Говард Філіпс Лавкрафт"

294
0
15.03.23
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Поклик Ктулху" українською мовою, автора Говард Філіпс Лавкрафт. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Поклик Ктулху - Говард Філіпс Лавкрафт» написана автором - Говард Філіпс Лавкрафт ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Борис Роженко. Жанр аудіокниги «Поклик Ктулху - Говард Філіпс Лавкрафт» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Містика / 📚 Жахи / 📚 Фентезі" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Поклик Ктулху" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Поклик Ктулху - Говард Філіпс Лавкрафт" в соціальних мережах: 
"По́клик Кту́лху" або "По́клик Кту́лгу" - містичне оповідання Говарда Лавкрафта, написане в 1926 році і вперше видане в 1928 в журналі Weird Tales. Оповідання складається з трьох пов'язаних між собою частин, які подано як нотатки Френсіса Терстона, жителя Бостона, який займався розслідуваннями, пов'язаними з культом божества Ктулху.
Оповідання є одним з найвідоміших і найвпливовіших творів Лавкрафта, на честь персонажа якої названа спільна міфологія "Міфи Ктулху", створена самими Лавкрафтом і його послідовниками.

Українською оповідання вперше вийшло в журналі "Всесвіт" у 2010 році у перекладі Дарини Семенової. У 2016 під заголовком "Поклик Ктулгу" вийшов переклад українською у видавництві КСД у перекладі Андрія Яремчука. У 2017 році оповідання вийшло в складі другого тому повного зібрання прозових творів Говарда Лавкрафта у Видавництві Жупанського у перекладі Катерини Дудки та Остапа Українця.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Поклик Ктулху - Говард Філіпс Лавкрафт», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Поклик Ктулху - Говард Філіпс Лавкрафт"