Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Хроніки Південного - Рімантас Кміта

Аудіокнига "Хроніки Південного - Рімантас Кміта"

285
0
10.03.23
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Хроніки Південного" українською мовою, автора Рімантас Кміта. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Хроніки Південного - Рімантас Кміта» написана автором - Рімантас Кміта ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Ярослав Нудик. Жанр аудіокниги «Хроніки Південного - Рімантас Кміта» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Хроніки Південного" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Хроніки Південного - Рімантас Кміта" в соціальних мережах: 
"Хроніки Південного" - молодіжний роман литовського письменника Рімантаса Кміти, в якому йдеться про життя шяуляйського старшокласника в 1990-х роках. Це дуже щира й дотепна розповідь головного героя, який виростає від бажання "бути як усі" до того, щоб не боятися бути унікальним. Як і кожен підліток, герой роману прагне самостійності, крутості, для цього пробує і в дрібному "бізнесі" покрутитися, і досягнути результатів у регбі, і дів­чата притягують його наче магнітом. Перші проблеми з право­охоронцями, перша любов, перші вірші - усе, що було актуальне в 1990-х, і тепер буде близьким підліткам-читачам.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Хроніки Південного - Рімантас Кміта», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Хроніки Південного - Рімантас Кміта"