Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Судді у своїй ненаситності - Девід Аннандейл

Аудіокнига "Судді у своїй ненаситності - Девід Аннандейл"

336
0
25.02.23
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Судді у своїй ненаситності" українською мовою, автора Девід Аннандейл. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Судді у своїй ненаситності - Девід Аннандейл» написана автором - Девід Аннандейл ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) UKRAWOLF. Жанр аудіокниги «Судді у своїй ненаситності - Девід Аннандейл» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Фантастика / 📚 Повісті й оповідання" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Судді у своїй ненаситності" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Судді у своїй ненаситності - Девід Аннандейл" в соціальних мережах: 

Книга "Судді у своїй ненаситності" автора Девіда Аннандейла - це науково-фантастичний трилер про групу суддів, які живуть у світі, де люди можуть отримувати нескінченну кількість життів, завдяки технології "резервуара". Головний герой - суддя Сільвер - перебуває в пошуках вбивці, яка жорстоко вбила його останнє тіло, і знайшовши її, починає досліджувати її мотиви. Але коли з'ясовується, що ця злочинна дія має зв'язок із таємничими смертями інших суддів, Сільвер змушений зіткнутися зі складними проблемами, які загрожують не тільки його життю, але й майбутньому всього суддівського корпусу. Роман захоплює своєю крутістю і складним сюжетом, пропонуючи читачу захоплюючий науковий світ, який відкривається на сторінках книги.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Судді у своїй ненаситності - Девід Аннандейл», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Судді у своїй ненаситності - Девід Аннандейл"