Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » У пошуках Ого-пого - Леся Воронина

Аудіокнига "У пошуках Ого-пого - Леся Воронина"

277
0
20.02.23
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "У пошуках Ого-пого" українською мовою, автора Леся Воронина. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «У пошуках Ого-пого - Леся Воронина» написана автором - Леся Воронина ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Віктор Власенко. Жанр аудіокниги «У пошуках Ого-пого - Леся Воронина» - "📚 Українська література / 📚 Сучасна проза" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "У пошуках Ого-пого" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "У пошуках Ого-пого - Леся Воронина" в соціальних мережах: 
Ця книжка є розповіддю про навколосвітню подорож письменниці, але так би мовити про „поетапну” навколосвітню подорож. В книжці ви знайдете враження автора від мандрівок рідною Україною та сусідньою Польщею, теплою Туреччиною та холодною Канадою, загадковим Єгиптом та не менш містичним островом Критом і багатьма іншими країнами. Але книжка зовсім не схожа на традиційні, дещо „сухі”, туристичні довідники, вона містить незвичні і дуже особисті пригоди авторки. В цьому „тревелозі” ви знайдете рецепт найпростішого в світі приготування смачних вареників, дізнаєтеся як робиться чарівна манна каша для здійснення бажань, прочитаєте африканську казку про павука Афанасія, і знайдете… багато-багато чого іншого та цікавого.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «У пошуках Ого-пого - Леся Воронина», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "У пошуках Ого-пого - Леся Воронина"