Аудіокнига "Хулігани - Юрко Покальчук"

389
0
19.02.23
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Хулігани" українською мовою, автора Юрко Покальчук. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Хулігани - Юрко Покальчук» написана автором - Юрко Покальчук ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Олександр Шепель. Жанр аудіокниги «Хулігани - Юрко Покальчук» - "📚 Українська література / 📚 Сучасна проза" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Хулігани" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Хулігани - Юрко Покальчук" в соціальних мережах: 
"Хулігани" - збірка творів українського письменника Юрія Покальчука - повістей "Хуліган Зайчик" та "Мама Рома і пацани", написана 2006 року.
Неймовірне, жахливе, непомітне для благополучного світу, але правдиве, жорстоке і химерне життя українського "дна", куди потрапляють підлітки, тікаючи з неблагополучних родин. Вони бомжують, крадуть, змалечку пізнають всі гріхи світу - від розгульного сексу до алкоголю, наркотиків і азартних ігор, і лише потім, уже потрапивши за ґрати, важко і дещо запізніло починають осягати своє минуле життя.

Книга про те, як руйнуються життя. Книга про першу любов, яка приходить, коли ти вже на дорозі до пекла. Книга про аморальність нашого світу.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Хулігани - Юрко Покальчук», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Хулігани - Юрко Покальчук"